Slim+

27,00 BTW Incl.

Smaak *

Informatie

De afslankshake van Heltitude helpt je om sneller en efficiënt je beoogd gewicht te behalen. De romige en lekkere shake zorgt voor een langer en verzadigd gevoel, een betere en hogere vetverbranding, optimaliseert de cholersterolhuishouding. Uniek: Proef zeker de vanilla met het superfood quinoa in verwerkt wanneer je graag een gezonde beet wenst.

Voordelen

  1. sneller en efficiënt je beoogd gewicht bereiken
  2. langer verzadigd gevoel
  3. hogere vetverbranding
  4. suiker- en vetarm

Specificaties

  • Ingrediënten: MPC proteïnen, konjac glucomannan vezels, vitaminen en mineralen zoals vit C, vit B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, vit E, magnesium, calcium, koper, ijzer, zink, mangaan, selenium
  • Aanbevolen hoeveelheid: Meng 1 maatschep (35g) met 250ml water. Neem 1 tot 3 doseringen per dag.
  • Special ingrediënt: Glucomannan is een natuurlijke, in water water oplosbare voedingsvezel die wordt gewonnen uit de konjac plant. Glucomannan heeft de capaciteit om veel vocht op te nemen waardoor deze je maag vult en je een lang verzadigd gevoel heeft. Uit verschillende studies (1) is het bewezen dat deze helpt bij gewichtsverlies. Glucomannan ondersteunt optimale cholesterol niveaus Glucomannan kan nuttig zijn in een strategie ter verbetering van type 2 diabetes. Het voedt ook de vriendelijke darmbacteriën, deze werkt als een prebiotica.
illustratie wave

Gerelateerde producten