The way to think

D'Oaze - The way to
D'Oaze - The way to
D'Oaze - The way to
illustratie wave

E-Fit : een lichaam in beweging

D'Oaze -
Icon - E-Fit
Om een optimaal resultaat te garanderen wordt op basis van een gratis intake gesprek en proefles een programma samengesteld op jouw maat.

E-Fit maakt gebruik van de EMS techniek. De elektro musculaire stimulatie bewerkt in elke sessie van 20 minuten de 10 grote spiergroepen en voorkomt blessures en overbelasting.

Passief of actief sporten, met E-RelieveE-ShapeE-Move en E-Cycling of een mix van deze formules worden alle spieren in je lichaam gestimuleerd. 

DOAZE, evenwicht bereiken om te groeien

"Bewegen" wordt gedragen door een uitgebreid E-fit programma. Door je lichaam in beweging te zetten voel  je je fysisch al veel beter en gelukkiger. DOAZE biedt vanaf voorjaar 2023 extra ontwikkelingsmogelijkheden aan om ook in andere aspecten een beter evenwicht te vinden om verder te groeien. 

  • Lichaam
  • Voeding
  • Mind
D'Oaze - DOAZE, evenwicht bereiken om te groeien
Icon - DOAZE, evenwicht bereiken om te groeien
illustratie wave
D'Oaze - DOAZE biedt groeimogelijkheden aan op vier gebieden

DOAZE biedt groeimogelijkheden aan op vier gebieden

Bewegen, Lichaam, Voeding en Mind. Het programma "Bewegen" is  volledig opgestart en operationeel sinds september 2022 "Lichaam", "Voeding" en "Mind" zijn nog in volle ontwikkeling en worden vanaf het voorjaar 2023 aangeboden binnen het DOAZE concept.

illustratie wave