Recovery Powder

30,00 BTW Incl.

Smaak *

Informatie

Recovery Powder optimaliseert het herstel door snel en efficiënt aanvullen van de glycogeenvoorraden en aminozurenspiegels. Ook levert Recovery Powder elektrolyten belangrijk voor de zenuw- en spierfunctie en de vochtbalans in het lichaam. Ook zijn ze belangrijk voor de zuurtegraad van het bloed en het tegengaan van spierkrampen. Deze hersteldrank zorgt ervoor dat de sporter volledig uitgerust en optimaal aan zijn volgende training kan beginnen. Na een duurtraining is herstel erg belangrijk voor het uithoudingsvermogen en spierherstel. Want hoe langer je traint, hoe meer je moet herstellen.

Voordelen

  1. sneller herstel van de spieren
  2. groei en instandhouden van de spiermassa
  3. glycogeenvoorraden aanvullen
  4. vermindering van vermoeidheid en moeheid
  5. minder spierkrampen
  6. herstel het vochtbalans in het lichaam

Specificaties

  • Ingrediënten: Snel opgenomen waxy maize koolhydraten, PeptoPro ® Eiwitten, 10 gram 8:1:1 BCAA, de andere essentiële aminozuren (L-leucine, L-glutamine, L-Histidine, L-isoleucine, L-threonine, L-fenylalanine, L-methionine), kalium en magnesium.
  • Aanbevolen hoeveelheid: Neem 1 dosering direct na je training.
  • Special ingrediënt: PeptoPro® is een gehydrolyseerd en voorverteerd caseïne-eiwit. Het zorgt voor een snel herstel na een intensieve training en ondersteunt de aanmaak van spiermassa.
illustratie wave

Gerelateerde producten